Dobrodružstvo počúvania…

Dobrodružstvo počúvania Božieho hlasu…

Audioknihy, ktoré Vám predstavujeme, približujú život blahoslavnej Alfonzy Márie Eppingerovej, ktorá sa učila počúvať Boží hlas a poslúchať ho. Vedená týmto Božím hlasom neustále plnila Božiu vôľu, lebo túžila stať sa svätou. Stala sa zakladateľkou diela, ktorého sme aj dnes – 171 rokov po založení a 153 rokov po jej smrti – svedkami.

Pri príležitosti 2. výročia blahorečenia zakladateľky Alfonzy Márie Eppingerovej (9. septembra) vydavateľstvo DOBRÁ KNIHA v Trnave vydáva AUDIOKNIHY o blahoslavenej Alfonze Márii a jej sestrách s dovolením RÁDIA LUMEN, kde tieto nahrávky v rokoch 2016, 2018 a 2019 postupne vznikali v podaní :

  • interpretky Hildy Michalíkovej, slovenskej herečky, interpretky poézie a prózy, televíznej dramaturgičky a prvej televíznej hlásateľky (1956),

  • interpretky Mgr. art. Ľudmily Swanovej, slovenskej herečky, rozhlasovej hlásateľky a pedagogičky
  • zvukového majstra Ing. Matúša Brillu.

Redakčno-dramaturgickú prípravu a výber hudby zrealizovala Mgr. Andrea Eliášová, PhD., dlhoročná redaktorka Rádia Lumen a členka Duchovnej rodiny  Kongregácie SDR. Za každú námahu a snahu šíriť aj týmto spôsobom úctu k blahoslavenej Alfonze Márii jej a celému tímu vyslovujeme úprimné ĎAKUJEM!

Poslucháčom týchto audiokníh prajeme hlboký duchovný zážitok a túžbu stať sa svätými.

stiahnuť